JJC Operations Oy

Kokemuksia

Vaikka kertoisin kuinka osaamisestani, on muiden kertoma kokemus aina aidompi kuvaus tarjoamastani avusta.

Lue alta asiakkaitteni kokemuksia konsultointipalveluistani.

Tavoitteiden luominen ja seuranta kuntoon
Palvelu on tuonut toimintaamme lisää suunnitelmallisuutta ja sille on asetettu yhdessä Jarmon kanssa selkeät tavoitteet ja aikataulut. Jarmon tapa toimia yhdessä asiakkaan kanssa on todella ymmärrettävää ja asiakaslähtöistä. Hän ymmärtää hyvin myös yrittäjän arkea, joten kanssakäynti on ollut luontevaa ja joustavaa.
Suosittelen lämpimästi Jarmon palveluita myös muille.
Yritystoiminnan perusteet ja sopimusehtojen luominen
Palvelu oli aloittelevalle yrittäjälle elintärkeää. En tiennyt aiheesta (sopimusehdoista) juuri ollenkaan ja palvelun kautta opin paljon ja sain ohjeita, joita on helppo soveltaa omassa toiminnassani. Ammattitaitoinen konsultti opasti selkeästi ja kokematon yrittäjä sai paljon vastauksia kysymyksiinsä. Kanssakäyminen konsultin kanssa oli vaivatonta ja helppoa.
Voisin ehdottomasti suositella hänen palveluja muillekin kaltaisilleni aloitteleville yrittäjille.
Uuden yrittäjän auttaminen huijariyrityksen kanssa
Tilasin konsultaatiota JJC Operations Oy:ltä tänä keväänä, sillä tarvitsin apua uuden toiminimiyritykseni perustamisessa. Minulla ei ollut aiempaa kokemusta yrityksen perustamisesta, joten konsultoinnista oli suuri apu. Sain Jarmolta asiantuntevaa ohjeistusta jopa sellaisiin seikkoihin, joita en osannut ottaa huomioon ja joiden kanssa olisin hyvin todennäköisesti joutunut ongelmiin jatkossa. JJC Operationsin konsultointi auttoi väistämään nämä sudenkuopat. Positiivisinta palvelussa oli se, että en saanut pelkkiä yleisiä ohjeistuksia, vaan Jarmo tarjoutui oma-aloitteisesti tulemaan luokseni kotitoimistolle hoitamaan esimerkiksi tietoteknisiin asioihin liittyvissä seikoissa, jotka eivät ole vahvinta osaamisaluettani. Tämän lisäksi jouduin hyvin varhaisessa vaiheessa yrityksen perustamisen jälkeen huijausyrityksen uhriksi. Sain Jarmolta asiantuntevaa konsultointia jopa lakiin liittyvissä asioissa ja olisin ilman apua joutunut todennäköisesti maksamaan satasia huijauksesta johtuen. Voin suositella JJC Operations Oy:n palveluita aloittelevalle yrittäjälle, mutta ehdottomasti myös suuremmille yrityksille, sillä konsultaatio yritystoimintaan liittyvissä asioissa selkeästi ylitti perustason erityisosaamisen.
Santeri Selin
SAS Sales Consulting
Toiminimen perustaminen
Jarmon kanssa työskentely oli mukavaa ja hänen konsultointinsa olivat iso apu yritystoiminnan käynnistyksessä. Hän tuo luontevasti esiin sekä faktat että omat mielipiteensä, jotka hän selkeästi erottaa faktoista. Ilman Jarmon apua olisin itse ollut varmasti ihan hukassa yritystä perustaessani, mutta hänen avullaan koko prosessi hoitui todella helposti ja sujuvasti. Suosittelen Jarmon konsultointipalvelua kaikille ensimmäistä yritystään harkitseville ja siihen liittyvää byrokratiaviidakkoa pelkäävälle!
Jussi Mattila
Zuussi Productions
Apu verkkosivuihin ja sopimuksiin
Olen käyttänyt Jarmon yrityksen palveluita usean vuoden ajan ja ollut erittäin tyytyväinen. Jarmon kanssa on helppoa ja myös hauskaa työskennellä. Pienyrittäjänä kannan vastuuta niin monesta muusta asiasta, että on huojentavaa kun Jarmo on henkisesti helpottanut vastuun kantamisen taakkaa kaikissa it-asioihin liittyvissä kysymyksissä. Minulle on tärkeää, että aina kun tarvitsen apua niin pienten päivitysten kanssa kuin isompien kokonaisuuksienkin, saan sitä heti. Jarmolta löytyy aina vastaus kaikkeen: jos hän ei jotain tiedä, hän myöntää sen ja ottaa asian selvitykseensä. Tämä vahvistaa suurta luottamusta hänen ammattitaitoonsa. Olemme vuosien varrella pistäneet kuntoon niin nettisivuja, googlen hakuoptimointia, tietoturva-asioita, gdpr-säädöksiä, sähköpostipalvelun vaihdoksia kuin minun tietokoneenikin. Lämmin suositus siis Jarmon palveluille!
Toiminimen perustaminen
Sain tukea asioihin joista entuudestaan ei ollut ymmärrystä sekä varmuuden, että lomake toiminimen perustamiseen on täytetty oikein. Yksin tehdessä olisi varmasti ollut monta kohtaa joihin en olisi osannut vastata oikein. Selkein apu oli varmasti rohkaisu ja asioiden läpikäynti että uskaltaa lähteä kokeilemaan toiminimi yrittäjyyttä. Vastaanotto on ymmärtäväistä ja tuli olo, että ajatellaan minun parasta. Vaikka asiaa tulee paljon ja välillä tuntuu, että liikaa pysyäkseni ihan kartalla on aina niissä hetkissä voinut sanoa että nyt seis, käydäänpä läpi hitaammin ja uudelleen. Koin, että saan sanoa ja kysyä. Arvostan joustoa ja avoimuutta maksuista ja hinnasta keskusteltaessa. Näin pienellä toiminnalla, kuin itsellä on vielä tällä hetkellä raha tuntuu isolta, mutta toisaalta olin valmis sen maksamaan, jotta asiat hoituvat sujuvasti ja varmasti oikein. Jarmon palvelu on nopeaa ja kattavaa sekä laaja osaaminen mahdollisti palvelun räätälöimisen juuri minulle sopivaksi. Tästä syystä uskon, että palvelusta on hyötyä aloittaville ja jo kokeneemmillekin yrittäjille. Tietoa ja vinkkejä sain paljon ja jäi olo, että yhteistyö on olemassa jatkossakin jos tulee tarve avulle tai neuvoille.
Marika Eeli
Puuhavaltias
Kiinnostuitko? Sovitaan maksuton 30 minuutin alkukartoitus!

"Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan miten voin auttaa"

Jarmo Hirvonen konsultti JJC Operations Oy