JJC Operations Oy

Osakeyhtiön perustamispaketti - pakettihintaan 349 euroa

Perusta osakeyhtiö avullani helposti ja vältä sudenkuopat

Osakeyhtiön Perustamispaketti tarjoaa sinulle vaivattoman reitin kohti oman yrityksen perustamista. Tutustu, miten voimme tehdä unelmiesi toteuttamisesta helpompaa kuin koskaan. Osakeyhtiö on yhtiömuodoista se kaikista ”virallisin”. Osakeyhtiö on helpompi perustaa ja ylläpitää kuin moni luulee. Autan sinua perustamaan osakeyhtiön helposti ja vaivattomasti.

Osakeyhtiö sopii käytännössä kaikkeen liiketoimintaan ja sillä on monia etuja esimerkiksi liiketoiminnan kasvattamisen ja omistajapohjan laajentamisen kannalta.

Valitsemalla osakeyhtiön perustamispaketin pääset helpommalla kuin uskot

 
  1. Kokemattomuus ei ole ongelma: Ei väliä, oletko vasta-alkaja tai kokenut yrittäjä. Osakeyhtiön Perustamispaketti on suunniteltu helpottamaan perustamisprosessia kaikille, tarjoten selkeät ohjeet ja asiantuntevan tuen.

  2. Helppous ensin: Ymmärrän, että osakeyhtiön perustaminen saattaa tuntua monimutkaiselta. Siksi olen suunnitellut paketin siten, että se on helppo ymmärtää ja toteuttaa. Unohda monimutkaiset ohjeet – perustaminen voi olla myös vaivatonta!

  3. Asiantuntemus rinnallasi: Osakeyhtiön Perustamispaketin mukana saat kokeneen konsulttimme, joka ohjaa sinua läpi koko prosessin. Voit luottaa siihen, että saat asiantuntevaa apua ja neuvontaa kaikissa perustamiseen liittyvissä kysymyksissäsi.

JJC Operations Oy yrittäjyyskonsultointi

Osakeyhtiön perustamispaketti sisältää:

Osakeyhtiö sopii kaikenlaiseen toimintaan

Osakeyhtiöitä on kaikkialla. Maanrakennusyrityksiä, ruokakauppoja, taksiautoilua. Mihin tahansa katsot, ympärillä on osakeyhtiöitä harjoittamassa liiketoimintaa. Yhtiömuodolla on etuja muun muassa toiminnan kasvattamisessa. Osakeyhtiössä niin sanottu ylimääräinen raha, eli tilikauden voitto jää yritykseen. Yritys maksaa siitä yhteisöveron, joka on kiinteä 20 prosenttia. Tämä raha antaa firmalle vapautta toimia, selvitä vaikeista ajoista tai investoida kasvuun. Yritystä voi laajentaa myös myymällä osakkeita ja tuomalla siten mukaan lisää omistajia. Tämä hajauttaa yritystoiminnan riskiä, mutta myös sen päätösvaltaa.

Osakeyhtiötä hallitsee aktiivisesti sen hallitus. Yhtiökokous, eli osakkeenomistajat valitsevat hallituksen ja hallitus on vastuussa toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä. Hallituksella on vastuu toiminnasta, vaikka osakkeenomistajilla suoraan ei ole. Hallitus ja muut osakeyhtiön perusasiat käydään kanssasi lävitse perustamispaketin yhteydessä joten tartu hetkeen ja perusta oma osakeyhtiösi avullani.

Tutustu osakeyhtiön perustamislomakkeeseen (Y1) valmiiksi tästä. Perustamispaketissa pyritään tekemään ilmoitus sähköisenä, jolloin alkupääomaa ei tarvita ja perustaminen on edullisempaa. Osakeyhtiön perustaminen sähköisenä maksaa 280 euroa ja paperisena 370 euroa. Tämä perustamismaksu tulee sinun maksettavaksesi palvelupaketin hinnan lisäksi. Voit tutustua Patentti- ja rekisterihallituksen ilmoitushinnastoon täältä.

Toteuta unelmasi yrittäjänä, ota yhteyttä varataksesi oman perustamispakettisi heti!

Osakeyhtiön kirjanpito tulee tehdä kahdenkertaisena

Osakeyhtiön kirjanpito tulee tehdä kahdenkertaisena kirjanpitona, jolloin tapahtumat merkataan eri tileille. Tilit tarkoittavat kirjanpidossa sitä mistä rahat ovat tulleet ja mihin ne ovat menneet. Ne eivät ole siis useita pankkitilejä.

Tämä tarkoittaa, että yrityksen saapuvat ja menevät rahat kirjataan siten, että niiden seuranta on täysin läpinäkyvää. Kirjanpitäjän, tilintarkastajan tai verohallinnon on näin mahdollista seurata mistä rahat ovat tulleet ja mihin ne on käytetty. Vieressä oleva esimerkki on yksinkertaistettu versio useamman tilin kahdenkertaisesta kirjanpidosta.

Esimerkkikuvassa on ostettu yksi tuote ja myyty yksi tuote.

JJC Operations Oy esimerkki osakeyhtiö kahdenkertainen kirjanpito
Esimerkki kahdenkertaisesta kirjanpidosta

Kirjanpito täytyy aina tehdä tarkasti, että siitä saa oikeat ja riittävät tiedot yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Suosittelen kääntymään kirjanpitoasioissa ammattilaisen puoleen. Minulta löytyy myös kirjanpitokumppani, jolta voin pyytää sinulle tarjouksen kirjanpidosta perustamispaketin yhteydessä.

Osakeyhtiön perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta!

Ota yhteyttä ja aloita tarinasi itsenäisenä yrittäjänä heti!

"Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan miten voin auttaa"

Jarmo Hirvonen konsultti JJC Operations Oy