JJC Operations Oy

Toiminimen perustamispaketti - pakettihintaan 179 euroa

Toteuta unelmasi - Perusta toiminimi helposti ja nopeasti avullani

Haaveiletko omasta yrityksestä? Nyt on täydellinen hetki aloittaa matkasi yrittäjänä toiminimen avulla. Toiminimen perustaminen on nopea ja vaivaton tapa päästä kiinni yrittäjyyden maailmaan, olipa liiketoimintasi keskiössä palvelut, tuotteet tai mikä tahansa muu ala. Avullani perustat toiminimen sujuvasti ja vaivattomasti.

Toiminimiyrittäjänä nautit kevyemmästä byrokratiasta verrattuna muihin yritysmuotoihin. Tämä tekee yksityiseksi elinkeinonharjoittajaksi rekisteröitymisestä ihanteellisen vaihtoehdon erityisesti silloin, kun haluat kokeilla siipiäsi yrittäjänä. Hyödynnä asiantunteva apuni heti alusta alkaen, jolloin säästyt hankaluuksilta ja voit keskittyä paremmin olennaiseen!

Muista, että toiminimiyrittäjänä olet täysiverinen yrittäjä, et kevytyrittäjä. Sinut katsotaan päätoimiseksi yrittäjäksi, jos sinulla ei ole palkkatyötä tai muuta toimintaa, jonka vuoksi toiminimi tulkittaisiin sivutoimiseksi. Tämä tarkoittaa, että sinun kannattaa nauttia yrittäjyyden tuomista eduista täysipainoisesti ja keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Älä anna epävarmuuden estää sinua – unelmiesi yritys on vain askeleen päässä! Ota rohkeasti yhteyttä ja anna minun auttaa sinua perustamaan yrityksesi sinulle. Tässä on tilaisuutesi tehdä unelmistasi totta.

Aloita matkasi jo tänään – menestys odottaa sinua!

Toiminimen perustamispaketti sisältää:

Hoida perustamisvaihe varmasti kanssani ja pääset heti aloittamaan toiminnan

Voit aloittaa toiminnan heti toiminimen perustamisen jälkeen! Toiminimellä pääset nopeasti alkuun. Sinun tulee kuitenkin muistaa, että yksityinen elinkeinonharjoittaja on täysiverinen yrittäjä. Tämä tarkoittaa, että yrittäjiä koskevat velvoitteet, kuten mahdollinen YEL-vakuutus, tulee käydä tarkkaan läpi. Työtulosi määrittelee, tarvitseeko sinun ottaa YEL-vakuutusta heti vai myöhemmin. Käyn YEL ja työtuloon liittyvät asiat, sekä muut toiminimiyrittäjyyden pääpiirteet kanssasi selkokielisesti läpi perustamisprosessin yhteydessä. Palveluni avulla saat selvyyden kaikkiin askarruttaviin asioihin.

Toiminimi sopii myös opiskelijalle

Toiminimi on henkilöyhtiö, mikä tarkoittaa, että sinä olet yrityksesi. Olet itse vastuussa toiminnasta ja sen vaatimuksista. Toiminimen tulos verotetaan pääasiassa ansiotulona. Yksityisenä elinkeinonharjoittajana toimiminen sopii hyvin myös opiskelijoille tai sivutoimiseksi yritystoiminnaksi. Huomioi, että tulos verotetaan ansiotulona vasta vuoden lopussa kulujen jälkeen jääneestä voitosta. Toiminimiyritys saa vähentää toiminnan kustannukset tuloista, ja lisäksi verohallinto tekee automaattisesti viiden prosentin yrittäjävähennyksen tuloksesta. Tämä vähennys näkyy veroilmoituksella automaattisesti. Laskuttamalla itse työsi pystyt helposti hankkimaan lisätienestejä ja pysymään kartalla laskuttamastasi määrästä. Näin voit varmistaa, ettei esimerkiksi opintotuen tulorajat ylity yllättäen.

Toiminimi on kirjanpitovelvollinen, mutta kirjanpito on mahdollista tehdä myös itse

Toiminimen kirjanpito on mahdollista hoitaa yhdenkertaisena kirjanpitona. Yhdenkertainen kirjanpito on nimensä mukaisesti yksinkertaista – ammattilaiselle.

Yhdenkertainen kirjanpito tarkoittaa, että yrityksen saapuvat ja menevät rahat kirjataan selkeästi allekkain. Voit laskea helposti: voitto – kulut = tulos. Esimerkiksi, jos myyt tuotteita ja palveluita 390 eurolla, mutta sinulla on 95 euron hankinnat, tuloksesi on 295 euroa. Tämä yksinkertainen lähestymistapa havainnollistetaan oheisessa kuvassa.

Vaikka yhdenkertainen kirjanpito on yksinkertaista, se ei tarkoita, että kirjanpidon laatu saa olla heikkoa. Tarkka kirjanpito on välttämätöntä, jotta saat oikeat ja riittävät tiedot yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Suosittelen aina kääntymään kirjanpitoasioissa ammattilaisen puoleen. Yhteistyökumppanini tarjoaa korkealaatuista kirjanpitopalvelua, ja voin pyytää sinulle tarjouksen kirjanpidosta perustamispaketin yhteydessä. Näin voit varmistaa, että toiminimesi talousasiat ovat aina kunnossa.

JJC Operations Oy esimerkki toiminimi yhdenkertainen kirjanpito
Esimerkki yhdenkertaisesta kirjanpidosta

Rekisteröityminen auttaa sinua monessa

Haluatko aloittaa yritystoiminnan nopeasti ja helposti? Voit toki aloittaa toiminimen ilman rekisteröimistä, mutta silloin jäät vaille tärkeitä etuja. Rekisteröimättömänäkin sinun täytyy huolehtia kirjanpito- ja ilmoitusvelvollisuuksista. Et saa muistutuksia, etkä nimeäsi suojattua. Tämä toimii myös toisin päin, vaikka et olisi rekisteröitynyt, olet vastuussa firman lakisääteisistä asioista ja niiden hoitamisesta oikein.

Siksi toiminimen rekisteröiminen kannattaa. Rekisteröitynä saat suojan yrityksesi nimelle ja tärkeitä muistutuksia. Tämä tuo mielenrauhaa ja varmistaa, että toimintasi on turvallista ja avointa. Toiminimen rekisteröinti maksaa vain 70 euroa ja sen voi tehdä sähköisesti tai paperilla. Rekisteröintimaksu ei sisälly perustamispaketin hintaan. Tämä pieni investointi takaa, että voit keskittyä olennaiseen – yrityksesi kasvuun ja menestykseen.

Ota ensimmäinen askel kohti unelmaasi ja rekisteröi toiminimesi nyt. Voit tutustua toiminimen perustamislomakkeeseen (Y3) täältä. Valitse helppous ja turvallisuus – perusta toiminimi avullani.

Toiminimiyrittäjyyteen on mahdollista hakea starttirahaa

Starttiraha voi olla juuri se tuki, joka antaa sinulle turvallisen alun yrittäjänä. On tärkeää muistaa, että starttirahaa täytyy hakea ennen yrityksen perustamista tai minkäänlaisen toiminnan aloittamista.

Haluan auttaa sinua onnistumaan. Tutustu starttirahan hakuapupalveluun, jossa autan sinua hakemaan starttirahaa ja täyttämään siihen vaadittuja vaatimuksia. Näin voit keskittyä unelmiesi toteuttamiseen ja menestyvän yrityksen rakentamiseen.

Toteuta unelmasi yrittäjänä perustamalla toiminimi avullani.

Ota yhteyttä ja aloita tarinasi itsenäisenä yrittäjänä heti!

"Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan miten voin auttaa"

Jarmo Hirvonen konsultti JJC Operations Oy