JJC Operations Oy

Liiketoiminnan kehittäminen

Autan pk-yrityksiä kasvamaan ja kehittämään toimintaa

Liiketoiminnan kehittäminen on loppujen lopuksi yksinkertaisempaa kuin usein odottaisi. Kyse on toimintojen optimoimisesta ja siitä, että toiminta varmasti vastaa asetettuja tavoitteita. Pureutuminen siihen, mikä vie eniten aikaa ja miten se tuottaa asiakkaalle arvoa tuo merkittäviä hyötyjä. Sama yksinkertainen logiikka pätee oli kehitettävä kokonaisuus sitten pieni tai suuri.

Liiketoiminnan kehittäminen koskee yrityksen jokapäiväistä toimintaa. Se on asiakaskohtaamisia, palvelun toteuttamista, tuotteen valmistamista, puhelimeen vastaamista, laskutusta, kirjanpitoa, ynnä muuta. Näiden täysin perinteisten asioiden suorittaminen ja niissä onnistuminen ratkaisee yrityksen menestymisen. Usein jo pienet parannukset ja yksityiskohtien hiominen voi tuoda suuren muutoksen asiakkaan kokemaan laatuun – ja yrityksesi tulokseen.

Olen erikoistunut pienten- ja keskisuurten yritysten liiketoimintaprosessien luomiseen, kehittämiseen ja optimointiin. Tavoitteena on mahdollistaa yrityksesi kasvu.

Onko sinulla jokin seuraavista?

Jos vastasit yhteenkään äskeisistä "Kyllä", uskon voivani auttaa yritystäsi

Konsultointini perustuu yhdessä tekemiseen. Toteutan projektin yhdessä kanssasi. Näin olemme molemmat tilanteen tasalla ja voimme reagoida tarpeen tullen nopeasti. Kaikki toimenpiteet tehdään kuitenkin sinun ja yrityksesi ehdoilla ja loppukädessä sinä päätät kaikesta toiminnasta. Minun tehtäväni on neuvoa sinua parhaani mukaan, koska kun sinä menestyt, minäkin menestyn.

Liiketoiminnan kehittäminen ei katso yrityksen ikää tai vaihetta – sitä tarvitaan aina. Jos yrityksesi on vielä nuori, viekö laskutus tai asiakkaiden hallinta suuren osan ajastasi tai onko toimintalogiikkasi vielä vakiintunut? Vastaavasti pidempään toimineet yritykset voivat tuskailla kehittämisen ja siihen kuluvan aikaresurssin kanssa. Nykyinen toiminta on nykyisellään ok, mutta voisiko se olla vieläkin parempaa? Perinteet kunniaan, mutta kyllä muutostakin tarvitaan. Kaavoihin kangistuminen tarkoittaa pahimmassa tapauksessa sitä, että kilpailijat menevät ohitse. Älä jää jälkeen liiketoiminnassa vaan kehitä toimintaa, prosesseja ja yritystäsi avullani. Ratkaisuni perustuvat järkevään ja yksinkertaiseen toimintaan, joka mahdollistaa liiketoiminnan optimoinnin ilman turhia tehtäviä tai liikaa putsaamista. Jos jokin asia toimii, se voidaan hyvin jättää sellaisenaan osaksi uutta prosessia.

Tarjoan jokaiselle yritykselle maksuttoman 30 minuutin läpikäynnin ja teen sen jälkeen tarjouksen. Sitten vasta päätät aloitammeko tuottoisan yhteistyön yrityksesi kanssa.

 Jos etsit apua yrityksen tavoitteiden luomiseen, etkä vielä niiden toteuttamiseen, tutustu strategiakonsultoinnin palveluuni.

Yksittäinen projekti vai jatkuva palvelu?

Tämä on täysin valittavissasi. Usein alussa valitaan yksittäinen palvelu, mutta suuri osa asiakkaista on palannut takaisin ja konsultoinnista on muodostunut jatkuva palvelu jossa käydään asioita lävitse jopa viikottain. Jopa 1-3 tunnin toistuvalla panoksella on saatu aikaiseksi muutosta ja kasvua. Toiminnasta tulee tällöin suunnitelmallisempaa ja yhdessä luotuja tavoitteita on mukavampi sekä seurata että toteuttaa.

Pitkäaikaisessa ja jatkuvassa yhteistyössä opin tuntemaan sinut ja toimintasi, jolloin palvelun hyöty kasvaa entisestään. Voimme yhdessä kehittää toimintaa, varautua ja vastata liiketoiminnassa esiin tuleviin asioihin ja keskustella niin hyvistä kuin vaikeista tilanteista. Pääasia on, että sinä ja yrityksesi menestyvät.

Tarjoan jokaiselle yritykselle maksuttoman 30 minuutin läpikäynnin ja teen sen jälkeen tarjouksen. Sitten vasta päätät aloitammeko tuottoisan yhteistyön yrityksesi kanssa.

 Jos etsit apua yrityksen tavoitteiden luomiseen, etkä vielä niiden toteuttamiseen, tutustu strategiakonsultoinnin palveluuni.

Liiketoiminnan kehittämisen pääpiirteet

Oletko valmis viemään liiketoimintasi uudelle tasolle?

Minulla on kokemusta kuinka liiketoimintaa muutetaan ja kasvatetaan tehokkaasti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Vaikka yrityksessäsi ei vielä olisi henkilöstöä, on hyvin rakennettu pohja avain kasvuun. Tässä kohtaa on hyvä muistaa, että kaikkien tulee olla mukana toiminnan kehittämisessä. Säännöt koskevat siis jokaista ja sen vuoksi ne kannattaa rakentaa siten että niiden toteutumisesta on hyötyä.

Olen auttanut useita yrityksiä toiminnan alkuvaiheisiin liittyvissä asioissa sekä uuden toiminnan luomisessa kannattavuuden kehittämiseksi. Varmistetaan, että yrityksesi tulos ei ainakaan jää kiinni arkipäiväisten asioiden hankaamisesta tai siitä että kilpailijat menevät edelle. Ymmärrän, että yrittäjän ja koko yrityksen käytettävissä oleva aika on rajallista, jonka vuoksi minä selvitän ja mietin asiat puolestasi.

Vaihtoehtoja toiminnan kehittämiseen

Yhteinen kehitysaamu

3 tuntia + kehitysehdotukset
250 201,61 € +Alv 24%
 • Tehokas aamupäivä
 • Toiminnan läpikäynti
 • Prosessien tehostaminen
 • Konkreettiset ehdotukset
TEHOKAS

Prosessipaja

20 tuntia + loppuraportti
1600 1290,32 € +Alv 24%
 • Kesto 1-2 kuukautta
 • Asiakasarvo ja tehokkuus
 • Yrityksen sisäinen toiminta
 • Toteutus yhdessä
SUOSITUIN

* Hintatakuun aktivoitumiseksi asiakkaan tulee perustella kirjallisesti syy tyytymättömyyteensä ja antaa JJC Operations Oy:lle mahdollisuus korjata mahdolliset epäkohdat palvelun tuottamisessa.

Räätälöity konsultointi

Tunti- tai kiinteähintainen palvelu
Pyydä tarjous
 • Maksuton 30min läpikäynti
 • Vastaa tarpeeseen
 • Operatiivinen kehitys
 • Toteutus yhdessä
Kustomoitu

* Hintatakuun aktivoitumiseksi asiakkaan tulee perustella kirjallisesti syy tyytymättömyyteensä ja antaa JJC Operations Oy:lle mahdollisuus korjata mahdolliset epäkohdat palvelun tuottamisessa.

Haluan auttaa sinua ja yritystäsi menestymään

Olen auttanut ja ollut luomassa organisaatiorakennetta kasvu-uralla oleviin yrityksiin. Usein myynnin ja tekemisen tohinassa järjestelmistä huolehtiminen ja organisaatiorakenteen tarve ovat jääneet kovan kasvun jalkoihin. Olen luonut laskutus- ja reskontraperinteitä tuomalla säännölliset ja seurattavat rutiinit osaksi viikottaista toimintaa. Asiat pitää vain suunnitella siten, että ne on mahdollista toteuttaa muun toiminnan ohella. Niiden pitää sopeutua muuhun toimintaan tai muun toiminnan tulee pystyä muuttumaan niiden ympärillä. Rutiinien tulee olla toimintaa nopeuttavia tai sitä parantavia, ei aikaa vieviä ja rasittavia.

Yhtä ja oikeaa ratkaisua ei ole olemassa, vaan jokaiseen yritykseen pätee aina uniikit ratkaisut. Liiketoiminnan kehittäminen vaatii ahkeraa työtä ja asioiden selvittämistä. Minä olen valmis tekemään kaiken sen yrityksesi vuoksi.

Kehittäminen on aina asiakaskohtaista ja hinnoittelu menee sen vuoksi usein toimeksiantokohtaisesti. Konsultointi on mahdollista toteuttaa kiinteähintaisena tai tuntihinnoiteltuna toimeksiantona. Tarjoan jokaiselle yritykselle maksuttoman 30 minuutin mittaisen alkukartoituksen, jotta voimme yhdessä selvittää miten voin olla avuksi. Tämän jälkeen teen kirjallisen tarjouksen toimeksiannosta. Tarjous ei vielä sido sinua tai yritystäsi mihinkään. 

Tämä kortti kannattaa katsoa, joten ota siis yhteyttä ja rakennetaan juuri sinun toimintaasi helpottavat tavat yhdessä.

Kiinnostuitko? Sovitaan maksuton 30 minuutin alkukartoitus!

"Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan miten voin auttaa"

Jarmo Hirvonen konsultti JJC Operations Oy